Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

” BAŞARI KRİTERİMİZİ HEP BİRLİKTE YÜKSEK TUTACAĞIZ”

” BAŞARI KRİTERİMİZİ HEP BİRLİKTE YÜKSEK TUTACAĞIZ”
  • 03.10.2018
  • 302 kez okundu

Bizim Piraziz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nur Kılıç ile Halkla İlişkiler Müdürü Saliha Küçükoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’ ı ziyaret ederek 2018- 2019 Eğitim- Öğretim Yılı ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
Kılıç’ ın sorularını cevaplayan Bayrak, “Okullarımızda yeni eğitim- öğretim yılına donanımlı olarak girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle koordineli bir şekilde çalışarak çocuklarımızın başarılı bir dönem geçirmesi için ne gerekiyorsa yapacağız ” dedi.
Öğrencilerinin hayata güzel ve bilgi birikimli bir şekilde hazırlanması için velilere de önemli görevler düştüğünü ifade eden Milli Eğitim Müdürü Bayrak, ” Biz velilerimizin evlatlarının eğitim- öğretim seviyesinin yükselmesi için evlerinde enaz öğretmenlerimiz kadar gayret göstermeleri gerektiğine inanıyoruz.Dolayısıyla başarı çıtasının yüksek tutulması için hep birlikte çalışacağız.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize aracılığınızla bir kez daha başarılar diliyorum” diye konuştu.
Nur Kılıç ve Saliha Küçükoğlu da Müdür Bayrak’ a konukseverliği ve verdiği bilgiler için teşekkür ederek başarılar dilediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ