Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

DEV SU BORU HATTI DEVAM EDİYOR, SEYİR TERASI YOLDA

DEV SU BORU HATTI DEVAM EDİYOR, SEYİR TERASI YOLDA
  • 23.10.2018
  • 288 kez okundu

30 Mart yerel seçimlerinde Piraziz Belediye Başkanı seçilen ve o yıldan bu yana verdiği hizmetlerle halkın gönlüne taht kuran Hüseyin Görgülüoğlu, dur durak bilmiyor.
Göreve geldikten sonra ” altyapı olmadan üstyapı olmaz” düşüncesinden hareketle çalışmalarını o doğrultuda sürdüren Görgülüoğlu, 4.5 yıllık süreçte girmedik cadde, girmedik sokak bırakmayarak bir yandan sıcak asfalt döktü diğer yandan da kaldırımları parke taşlarıyla donattı.Dile kolay, 27 km’ lik beton yol yapan Başkan Görgülüoğlu, ihtiyaç duyulan mevkilerde yeni yollar açtı, açmaya da devam ediyor.Bu yol güzergahlarında başlatılan istinat duvarlarının bir bölümü tamamlandı, kalan bölümler peyderpey yapılmaya devam ediyor.
Başkan Hüseyin Görgülüoğlu’ nun en büyük hayallerinden biri 1994 yılında planlanan ancak bir türlü başlanamayan yeni su hattı projesini hayata geçirmekti.Bu arada mevcut su boru hattını Görgülüoğlu’ nun babası (merhum) İdris Görgülüoğlu’ nun belediye başkanlığı döneminde ( 1978- 80 yıllarında )yaptırdığını da hatırlatmak gerek.İşte o boru hattını yenileyip Piraziz’ i bol suya kavuşturmak da oğlu Görgülüoğlu’ na nasip olacak.
Piraziz Belediyesi’ nin İl Bank A.Ş ‘nin desteğiyle başlattığı ‘İçme Suyu, İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon İnşaatı’ na Güneyköy’ ün Gurudirek mevkiinden başlandı. Yaklaşık iki yıldır İnşası devam eden 17 km’ lik mesafeden getirilen su boru hattı ve kanalizasyon projesinin sonuna gelindi.
Başkan Hüseyin Görgülüoğlu’ nun projeleri ve hizmetleri bunlarla da sınırlı değil elbette.Başkan, şimdi de Piraziz’ i bir seyir terası ve yürüyüş yoluna kavuşturmak için çalışma başlattı.Görgülüoğlu, Kasaplar Sitesi’nin karşısında yer alan kayalıkları oyarak çok geniş bir görselliğe sahip olacak seyir terası ve yürüyüş yolu yaparak halkına kalıcı bir hizmet daha vermenin mutluluğunu yaşayacak.
Diğer yandan beldelerde dahil bütün belediyelere İŞKUR kanalıyla mevsimlik işçi veren İktidarın CHP’li Piraziz Belediyesi’ne tek bir işçi bile vermeyerek ayrımcılık yapması hem belediyeyi zor durumda bırakıyor, hem de vatandaşların kafasında soru işareti bırakıyor. “Başkanımız bu akıl almaz yaptırıma rağmen her hizmetimizi yapıyor” diye konuşan vatandaşlar, ” Yerel seçimler yaklaşıyor, belediyemize bir işçi dahi vermeyenler bakalım bizden nasıl oy isteyecekler” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ