Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

PİRAZİZ’DE 95. YIL COŞKUSU

PİRAZİZ’DE 95. YIL COŞKUSU
  • 06.11.2018
  • 267 kez okundu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 95’inci yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de çeşitli etkinliklerle, görkemli bir şekilde kutlandı.
28.10.2018 günü Atatürk Anıtına Çelenklerin sunumu ile başlayan program, 29.10.2018 günü Piraziz Kaymakamı Akın Oruç’ un Kayma-kamlık Makamında tebrikleri kabulünden sonra, pazar alanında düzenlenen kutlama töreni ile devam etti. Programa Kaymakam Akın Oruç, Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlarımız, vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim münasebetiyle yayınladığı mesajın okunması ile başlayan eden törende; Kaymakam Akın Oruç tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, halk oyunları gösterisi ve şiirlerin okunması, ilçe okullarının düzenlediği çeşitli dallardaki yarış-malarda birinci olan öğrencilere ödül tak-dim edilmesi yer aldı.
Kaymakam Oruç, programın sona ermesinin ardından, kutlama programını düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederek tebrik etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ