Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

GÖRGÜLÜOĞLU’NA TEHDİT VE HAKARET !

GÖRGÜLÜOĞLU’NA TEHDİT VE HAKARET !
  • 16.10.2019
  • 328 kez okundu

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’na, A.P. isimli şahıs tarafından silahla tehdit ve hakaret gerçekleşti.
A.P. isimli şahıs, Piraziz’de bulunan bir işyerine 30.09.2019 tarihinde gece saat 02:30’da giderek orada bulunan İş yeri İşletmecisi E.K. isimli şahsa Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun orada kalıp kalamadığını sormuş ve E.K tarafından orada olmadığı cevabı alınınca A.P. isimli şahıs silahını çıkararak Başkan Görgülüoğlu’nun şahsına karşılık hakaret ve tehdit içerikli sözler sarf ettiği bilgisine ulaşıldı.
Konuyla ilgili Başkan Görgülüoğlu’nun avukatı tarafından İş yerinin Kamera Görüntüleri alınarak yasal işlemler başlatıldı.
Öte yandan A.P isimli şahısın 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan Adayı olan Uğur Melikoğlu’nun yeğeni olarak kamuoyunda tanındığı öğrenildi.
AK PARTİ PİRAZİZ’DEN KINAMA GELİR Mİ ?
Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ile ilgili geçtiğimiz günlerde twitter’da dönen sahte görselleri kullanarak Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’na kınama mesajı yayınlayan AK Parti Piraziz İlçe teşkilatı ,31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde kendileriyle seçim çalışmalarına katılan A.P isimli bu şahısın yaptığı olayı kınayıp kınamayacağı merakla bekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ