Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

“DOĞA HARİKASI PİRAZİZ’E GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

“DOĞA HARİKASI PİRAZİZ’E GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”
  • 23.10.2019
  • 629 kez okundu

Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Bizim Piraziz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nur Kılıç’ a iade-i ziyarette bulundu.Görüş alışverişi şeklinde geçen ziya-ret sırasında Kılıç’ a, Piraziz ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Soysal, “İlçemize atanmam gerçek-leştiğinde görev yerimi iyice tanımalıyım düşüncesiyle detaylı bir araştırma yapmış-tım. Göreve başladıktan sonra sıcak ve samimi insanlarla biraraya gelmenin ve her anlamda şirin bir ilçe ile karşılaşmanın memnuniyetini yaşadım.Piraziz’ e hep birlikte güzel ve kalıcı hizmetler vereceğiz inşallah” dedi.
Ordu- Giresun Havaalanı’ nın ilçeye çok yakın olmasının avantajlarına da değinen Muhammed Üsame Soysal” Bir şehire veya ilçeye yatırım yapmak isteyen iş insanları öncelikle’ ulaşım kolaylığı var mı yok mu’ diye bakar. İlçemizin bu anlamda şanslı bir konumda olması bizi son derece avantajlı kılıyor.Bu avantajı kullanmak için hep birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadesini kullandı.
Nur Kılıç’ tan, Piraziz’ in genel yapısıyla ilgili bilgiler de alan Kaymakam Soysal, ilçenin tek gazetesi Bizim Piraziz’ i hem içerik hem de sayfa düzenlemesi olarak gayet güzel bulduğunu ve beğeni ile okuduğunu belirterek Kılıç’ ı tebrik etti ve başarılar diledi.
Genel Yayın Yönetmenimiz Nur Kılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Muhammed Üsame Soysal’a başarılar temenni etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ