Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

YEŞİLGİRESUN’DAN BÜYÜK BAŞARI

YEŞİLGİRESUN’DAN BÜYÜK BAŞARI
  • 23.10.2017
  • 611 kez okundu

Ta­hin­ci­oğ­lu Bas­ket­bol Süper Ligi’nin 2. haf­ta­sın­da Be­şik­taş Sompo Japan, sa­ha­sın­da Cu­mar­te­si günü Ye­şil­gi­re­sun Be­le­di­yes­por’u konuk etti. Be­şik­taş’ın ce­za­sı ne­de­niy­le se­yir­ci­siz oy­na­nan kar­şı­laş­ma­nın nor­mal sü­re­si 79-79 bi­ter­ken, Ye­şil­gi­re­sun Be­le­di­yes­por, ra­ki­bi­ni 94-91 mağ­lup et­me­yi ba­şar­dı.
Djord­je Ga­gic-Kenny Boyn­ton iki­li­siy­le ra­ki­bi­ne karşı koyan Ye­şil­gi­re­sun skoru denk bir du­ru­ma ge­tir­me­yi ba­şar­dı. Be­şik­taş, son bö­lü­mün­de Samet Geyik ile bas­ket­ler bul­du­ğu ilk çey­re­ği 25-22 önde geçen taraf oldu.
İkinci çey­re­ğe Ye­şil­gi­re­sun Be­le­di­yes­por, yeni trans­fe­ri Qu­in­ton Hos­ley’nin üç­lü­ğüy­le baş­la­ya­rak eşit­li­ği ya­ka­la­dı. Fakat son iki da­ki­ka­lık bö­lüm­de Di­eb­ler ve Weems’in bas­ket­le­riy­le skor bulan Be­şik­taş, kısa sü­re­de ya­ka­la­dı­ğı 13-0’lık se­riy­le ilk ya­rı­yı 50-45 önde geç­me­yi ba­şar­dı.
Son bö­lüm­de Ras­had James ile bas­ket­ler bulan Gi­re­sun tem­sil­ci­si 12 sa­ni­ye kala 77-79 öne geçti. Lima ile 4 sa­ni­ye kala bas­ke­ti bulan Be­şik­taş skoru eşit­ler­ken Ye­şil­gi­re­sun Be­le­di­yes­por’un son hü­cum­dan fay­da­la­na­ma­ma­sı ile maç 79-79 sona erdi ve uzat­ma­la­ra gitti.
Ye­şil­gi­re­sun’un son çey­rek­te­ki et­kin­li­ğin­de büyük payı olan Ras­had James, uzat­ma pe­ri­yo­du­na da damga vuran isim oldu. Kri­tik isa­bet­le­re imza atan James’in ta­şı­dı­ğı Ye­şil­gi­re­sun Be­le­di­yes­por, güçlü ra­ki­bi Be­şik­taş Sompo Japan’ı dep­las­man­da uzat­ma so­nun­da 91-94’lük skor­la mağ­lup etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ