Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

“ORDU-GİRESUN HAVALİMANINA 28 PLAKALI TAKSİLER GİRECEK !”

“ORDU-GİRESUN HAVALİMANINA 28 PLAKALI TAKSİLER GİRECEK !”
  • 06.06.2018
  • 359 kez okundu

İYİ Parti kurucular kurulu üyesi ve Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum, seçim gezileri kapsamında Giresun Merkez Muhtarlar Derneği, Giresun Ticaret Borsası, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Giresun Bakkallar Odası, Giresun Şoförler Odası ve Giresun Ziraat Odasını ziyaret etti.
Sivil Toplum Kuruşlarının başkanları ve üyeleriyle bir araya gelen Dr. Orhan Erzurum “Ankara’da hepinize kapım açık. Ama bir şartım var, herkes koltuğunun altına bir proje koyacak gelecek. Proje sizden, hayata geçirmek bizden olacak. Ortak projeler yapacağız, Bakanlıklarda aşınmadık kapı bırakmayacağız. Hem şehrimizin gelişmesine hem de üyelerinizin gelişmesi ve büyümesine el ele vererek katkı sağlayacağız” dedi.
Giresun Şoförler Odası ziyaretinde Oda Başkanı İbrahim Çeltik’in “Ordu Giresun havalimanından Giresunlu taksici esnafımız yolcu alamıyor” şikâyetine açık gönüllülükle cevap veren Dr. Orhan Erzurum şunlara yer verdi; “O tabelada Giresun adı yazıyorsa, taksici esnafımız da girecek yolcu alacak, diğer şoför esnafımızda alacak. Görüyorsunuz bizler bu şehrin sahibi yok derken, kendileri çıt ses çıkaramıyorlar. Buradan size söz veriyorum; göreve ilk başladığımda bu sorununuza çözüm bulacağım. Hiç kimsenin şoför esnafının ekmeğiyle oynamaya hakkı yoktur.”
Giresun Ziraat Odasını ziyareti esnasında İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in Samsun mitinginde fındık üreticileri için müjde verdiğini hatırlatan Dr. Orhan Erzurum, FİSKOBİRLİK gibi bir kurumun kurulacağını, müstahsilin yabancı sermayeler elinde eziyet çektirilmeyeceğini ifade etti. Dr. Orhan Erzurum, “Sivil Toplum Kuruluşlarımız şehrimizin gelişmesinde ve büyümesinde en önemli yapı taşıdır. Bizler Ankara’da sizlerin, üyelerinizin temsilcisi olacağız. Hiçbir zaman kopmayacağız” şeklinde konuştu.
İYİ Parti’nin heyetinin ziyaretlerine, İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, Milletvekili Adayları, Milletvekili Aday Adayları, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ