Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

RÜŞVETÇİ MÜFETTİŞE YARGI YOLU GÖZÜKTÜ

RÜŞVETÇİ MÜFETTİŞE YARGI YOLU GÖZÜKTÜ
  • 23.10.2018
  • 298 kez okundu

Piraziz Belediyesini, denetleme amacıyla gelen ve Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ile Belediye Başkan yardımcısı Gökhan Yeniay’dan rüşvet isteyen müfettiş geçtiğimiz aylarda yapılan başarılı operasyonla tutuklanmıştı.
Temmuz 2018’de serbest bırakılan Müfettiş Cemal Şişman için Cumhuriyet Savcısı, hazırladığı iddianemede Şişman’ın cezalandırılmasını talep etti.
KOCAELİ YEREL GAZETESİNİN YALANI !
Rüşvetçi Müfettiş C.Ş’ın memleketi Kocaeli’de yayın yapan ENKOCAELİ gazetesi, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun mahkemeye ek ifade verdiğini bu ifade de Müfettiş C.Ş’a rüşvet değil borç para verdiğini yazmıştı. Müfettiş C.Ş’ın serbest kalmasını ise başkan Görgülüoğlu’nun verdiği ek ifadeye bağlamıştı. ENKOCAELİ gazetesinde yayınlanan asılsız haberi Savcının hazırladığı iddianame çürüttü.
SAVCI CEZALANDIRIL-MASINI
TALEP ETTİ !
Edinilen bilgiye göre müfettiş C.Ş 29.01.2019 tarihinde Giresun 1.Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacak. Cumhuriyet Savcısı hazırladığı İddianame de, Şüpheli C. Ş.’ın yazılı yasa ve sevk maddeleri uyarınca CEZALANDIRILMASINI, Şüpheli C.Ş’nin kasten işlemiş olduğu suçlar nedeniyle haklarında TCK’nin 53.maddesi uyarınca belirli hakları kullanmaktan yoksun BIRAKILMASINI talep etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ