Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

“HALKIMIZIN SORUNLARINA DERMAN OLACAĞIM”

“HALKIMIZIN SORUNLARINA DERMAN OLACAĞIM”
  • 04.12.2018
  • 252 kez okundu
CHP Bulancak Belediye Başkan aday adayı Ömer Mustafa Yılmaz gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Nur Kılıç’la görüşen Yılmaz şu açıklamalarda bulundu:  “Mart 2019 yerel seçimlerinde Bulancak Belediye Başkanlığı’na ilçemizin ve halkımızın sorunlarına Derman olmak için Aday Adayı oldum.
2004 yılından bu yana Bulancak, Sosyal Belediyecilik anlayışının dışında bir anlayışla yönetiliyor. Unutulan Sosyal Demokrat Belediyeciliğin çağdaş ve dinamik yapısıyla Bulancak ve Bulancak’lının sorunlarını çözmek ve halkımızın yüzünü güldüren işlere imza atmak istiyorum.
Biliyoruz ki; bu şehir hepimizin. Artık son on beş yılda yaratılan mutsuz ve umutsuz yüzlerin gülmesi gerek. Bu nedenle de Sosyal Demokrat Belediyecili-ğin Bulancak’a katacağı çok şey olduğuna inanıyorum.
Öncelikle; Bulancak’ın bir dönemler olduğu gibi bölgede bir cazibe merkezi haline gelmesi gerektiğine inancımız tam ve ekibimiz şimdiden bunun gerçekleşmesi için yoğun mesai yapıyorlar.  Ekip arkadaşlarımla yoğun bir mesai harcayarak şu anda bile Bulancak’ın yüzünü güldürecek proje çalışmalarına devam ediyoruz.
Aday gösterilmem halinde, halkımızın da vereceği destek ile seçildiğimde; Bulancak halkının huzurunu, refahını, kamusal menfaatini, bireysel hak ve özgürlüğünü gözeten, yerel üretimi ön planda tutarak halkımızın daha çok söz sahibi olduğu sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğim.
2009 ve 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Bulancak İl Genel Meclisi Üyeliği görevine seçildim. İki dönem boyunca İl Genel Meclisi Üyesi olarak hemşerilerimizin verdiği destek ve güvenle görevimi yerine getirdim. Bulancak’ta doğmuş ve yetişmiş biri olarak ilçemizin şu andaki sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum.

Bulancak’ın son on beş yılda kaybettiği tüm değerlerini; beş yılda geri kazandırıp, Bulancak’ın yeniden cazibe merkezi olmasını sağlayacağız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ