Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

TEHLİKELİ KAYALARA ÖNLEM

TEHLİKELİ KAYALARA ÖNLEM
  • 16.01.2019
  • 260 kez okundu

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun göreve gelmesiyle değişim gösteren Piraziz’de, Kayalıklar sorunu da çözüme kavuştu.
TEHLİKE ORTADAN KALKTI !
Yağışlı havalarda yağmurun etkisiyle tepelik alanlardan koparak yola yuvarlanan dev kayalar, kaldırımda yürüyen vatandaşlar ve sürücüler için yıllardır büyük tehlike arz ediyordu. Piraziz Belediyesinin kayalıklarda yaptığı taş duvar ve tel örgü çalışmaları sonucunda bu tehlike ortadan kalktı.
Göreve geldiği günden bu yana Piraziz’de yaptığı çalışmalar ile vatandaşlar tarafından takdir toplayan Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Piraziz için en iyisini yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan Görgülüoğlu ; ‘Piraziz Kasaplar sitesi karşısında bulunan kayalıklar, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından büyük tehlike arz ediyordu. Burada yaptığımız özverili çalışmalar neticesinde çok şükür bu sorunu ortadan kaldırdık. Bizler her zaman Piraziz halkının sağ duyusuna güvenerek hizmet ettik, halka hizmet noktasında da olanaklarının el verdiği imkanlar doğrultusunda Piraziz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. ‘ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ