Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

BAŞKAN GÖRGÜLÜOĞLU PİRAZİZ’İN KADERİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR !

BAŞKAN GÖRGÜLÜOĞLU PİRAZİZ’İN KADERİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR !
  • 05.03.2019
  • 262 kez okundu

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, görev süresinin ilk 5 yılında gerçekleştirdiği hizmetler ile Piraziz’in kaderini değiştirmeye devam ediyor.
Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ile herkes ta-rafından takdir ile karşılanan Başkan Görgülüoğlu, Piraziz için çok önemli bir projeyi daha hayata geçirdi.
Kanalizasyon Arıtma ve Derin Deniz Deşarjı
Kanalizasyon arıtma ve Derin Deniz Deşarjı projesinin yer teslimini gerçekleştiren Piraziz Belediyesi, Piraziz’in büyük bir sorununu da ortadan kaldırmak için ilk adımı attı.
Konuyla ilgili açık-lama yapan Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ; ‘ Ön Arıtmalı Derin Deniz Deşarjı Proje ihalesine ait yer teslimi İlbank A.Ş Yüklenici firma ve belediyemiz tarafından 21.02.2019 tarihinde imzalanmıştır. Projede ön arıtmalı derin deniz deşarjı kollektör hattı deniz içine doğru en az 1300 m uzunlukta ve en az 350 mm çapında olacaktır.
Sözleşme süresi 300 gün olan ihalenin bitmesi akabinde tesis yapım ihalesi yapılacaktır. İlçemize Hayırlı olsun ‘ dedi.
Derin deniz deşarjı nedir?
Endüstriyel atıksuları, soğutma sularını, yerleşim alanlarının kanalizasyon sularını, sellenme sularını, bazı durumlarda arıtıldıktan sonra, açıkta deniz dibine bir pompa ve boru sistemi ile verilmesi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ