Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

Giresunspor’da hedef galibiyet

Giresunspor’da hedef galibiyet
  • 18.09.2020
  • Giresunspor’da hedef galibiyet için yorumlar kapalı
  • 2.889 kez okundu

“İHTİYAÇ DUYARSAK YİNE TRANSFER YAPABİLİRİZ”

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, teknik direktör Hakan Keleş, yeşil beyazlı takımda yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Kısa süre içerisinde TFF 1. Lig’e uygun yeni bir takım oluşturduklarını söyleyen Keleş, “Sezon başından bugüne hızlı bir şekilde transfer konusunu halletmek için Başkanımız başta olmak üzere tüm ekip yoğun mesai harcadılar. Bunun sonucunda yaş ortalamasının düşük olduğu genç ve bu lige uygun oyunculardan güçlü bir takım oluşturduk. Takımımıza şuana kadar 15 yeni transferi dahil ettik. Transfer süresi bitene kadar da eksiklerimize bakarak gerekli olduğu takdirde takviyelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

“BAŞKANIMIZA VE YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Keleş, “Transfer sürecinde başkanımız ve yönetim kurulumuz her türlü fedakarlığı gösterdiler. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum.  Ancak ligin ilk haftasında deplasmanda oynadığımız karşılaşmamızda lisans problemimiz nedeniyle genç takımla sahaya çıkmak zorunda kaldık. Bu sebepten dolayı da istemediğimiz bir sonuç ile karşılaştık. Bu durum maç sonucunda her ne kadar bizi üzse de gençlerimizin sahadaki performansları bizleri umutlandırdı diyebiliriz” dedi.

“BEKLENEN GİRESUNSPOR’U HERKESE İZLETECEĞİZ”

Herkesin görmek istediği Giresunspor’u sahada göstereceklerini söyleyen Keleş, “Takım moral olarak gayet iyi durumda, çalışmalarımız yoğun bir şekilde ilerliyor ancak yeni bir takım oluşturmaya çalışırken takımın fiziki durumu kadar uyum sürecini de iyi yönetmemiz gerekiyor. Bu sebeple yeni transferlerin takıma uyum sürecini bir an önce halledeceğiz. Milli Takım arasının ardından tam olarak hazır bir takım olacağız” dedi.

“İÇ SAHADA PUAN KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK”

Ligin ikinci haftasında Menemenspor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin “İç sahada kaybetme lüksümüz yok” diyen Keleş, “Menemenspor geçen seneki kadrosundan daha genç ve dinamik bir kadro kurmuş. Onlarda ilk maçlarında mağlubiyetle sonuçlanan bir karşılaşma geçirdiler. Bizimle oynayacakları maçta kazanmak isteyecekler ama bizim hedeflerimize ulaşmak için iç sahada kaybetme lüksümüz yok. Bu maça tam kadro olarak hazırlanıyoruz. Taraftarımızın desteğini arkamızda hissediyor ve onları mahcup etmemek için elimizden geleni yapıp sahadan galibiyetle ayrılmayı düşünüyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ