Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

Nihatbey Caddesi’nde sona gelindi

Nihatbey Caddesi’nde sona gelindi
  • 06.10.2020
  • Nihatbey Caddesi’nde sona gelindi için yorumlar kapalı
  • 466 kez okundu

Giresun Belediyesi gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla birlikte ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokakları standardı yüksek daha konforlu bir hale getiriyor.

Şehrimizin her geçen gün büyüyen ve gelişen caddesi olan Nihatbey Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı ve asfalt öncesi hazırlıklar başladı.

İçme uyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları esnasında biriken malzemeler ile eski asfaltı kaldırma çalışmaları yürüten Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tesviye çalışmalarının ardından zemin hazırlıklarının da tamamlanmasıyla birlikte, asfalt serimi gerçekleştirecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, Nihatbey Caddesi’nde proje kapsamındaki altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek: “Ekiplerimiz çok şükür asfalta hazırlık sürecine başladılar. Eski asfaltı kazıma işlemi yürütülüyor. Bu çalışmanın tamamlanmasının ardından asfalt serimine geçilecek ve Nihatbey Caddemiz bambaşka bir görüntüye kavuşacak. Burada en büyük teşekkürü halkımıza etmek durumundayız. Çünkü halkımız altyapının yapılması aşamasında biraz mağdur oldular. Kendilerinin göstermiş oldukları anlayışa yürekten teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız en kısa zamanda asfalt serimine başlayacaklar. Hedefimiz çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ