Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

TUGİK’den Giresun’a yardım eli

TUGİK’den Giresun’a yardım eli
  • 16.09.2020
  • 3.789 kez okundu

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TUGİK) Giresun’a yardım eli uzatıyor kampanyası kapsamında selden zarar gören bölge köyleri mağdur ailelere gıda kolisi desteği yaptı.

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu, Karadeniz Genç İş İnsanlar Federasyonuna bağlı dernekler ve üyelerinin destekleriyle hazırlanan gıda yardım desteği, Federasyon ve Konfederasyon üyesi Bulancak Genç iş adamları derneği yönetim kurulu başkanı Dursun KARAHASAN ve yöneticilerinin özverili çalışmalarıyla yöredeki mağdur ailelere ulaştırıldı.

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TUGİK) Giresun’a yardım eli uzatıyor kampanyası gıda dağıtım programının bir bölümüne yörede incelemeler ve gözlemler yapmak üzere a Karadeniz Genç İnsanları Federasyon Başkanı Yavuz Selim MURATOĞLU ve federasyona bağlı dernek başkanları da katıldılar.

Gıda kolileri desteği sel felaketinden zarar gören bölge mağdur ailelerine TUGİK adına bizzat yerinde Bulancak Genç İş adamları derneği (BUGİAD) başkanı Dursun KARAHASAN yöneticiler Av. Dilara TELLİ, Hayri Uğur ÖZDEMİR ve Hatice KAYAOĞLU tarafında ulaştırıldı.

Giresun Espiye ilçesi, Direkbükü köyü, Güzelyurt köyü, Gümüşdere ve Avluca köyleri, Yağlıdere Sinanlı köyü ve Üçtepe Beldesi belediyesi yöresindeki sel felaketinden zarar gören mağdur ailelere yapıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ