Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

Giresunspor büyük düşünüyor

Giresunspor büyük düşünüyor
  • 07.10.2020
  • Giresunspor büyük düşünüyor için yorumlar kapalı
  • 503 kez okundu

“KÖTÜ BAŞLADIK AMA SONU İYİ OLSUN”

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, geride kalan 4 haftayı ve yeşil beyazlı camiada yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Sezona ellerinde olmayan nedenlerden dolayı istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak asıl önemli olanın iyi başlamak değil iyi bitirmek olduğunu anımsatan Karaahmet; “Herkesin bildiği üzere geçmiş dönemlerden kalan borçlar nedeniyle ligin ilk haftasında transfer yasağına takıldık. Çok büyük fedakarlıklarla transfer tahtamızı açtırmamıza rağmen Balıkesirspor deplasmanında as kadromuzla sahaya çıkamadık. Bunun neticesinde rakibimize 3-1 yenildik. Menemenspor ile oynadığımız müsabakada ise uzatmaların uzatmasında yediğimiz golle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Kısaca sezona kötü başladık ama inşallah iyi bitireceğiz” dedi.

“PES ETMEMEK VE KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİ”

3. haftadan itibaren kazanmayı alışkanlık haline getirmeye başladıklarına dikkati çeken Karaahmet; “Bursaspor deplasmanında güzel bir geri dönüşe imza atarak 1-0 mağlup duruma düştüğümüz maçı 2-1 kazanmayı bildik. Aynı şekilde Boluspor maçında da 1-0 geriden gelerek rakibimizi yine 2-1 yendik. Bu maçlarda oyuncularımızın geriye düşmelerine rağmen maçı çevirmek için gösterdikleri reaksiyon bence çok önemliydi. Tüm takımı öncelikle ortaya koydukları mücadeleden ve kazanma azimlerinden dolayı kutluyorum. Aldığımız galibiyetleri de bizi destekleyenlere armağan ediyorum” diye konuştu.

“ANKARA’DA ÇIKIŞIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Lige verilen milli arayı iyi bir fırsat olarak gördüklerini aktaran Karaahmet; “Yeni bir takım olmanın dezavantajlarını geride kalan dört haftada gördük. Koronavirüs salgını sebebiyle sezon öncesi hazırlık maçı yapamamış olmamızda bunda etkili oldu. Ancak maç oynadıkça takımımızda taşlar yerine oturmaya başladı. Milli maç nedeniyle lige verilen arada eksiklerimizi gidermek anlamında zaman kazanmış olduk. Arayı en iyi şekilde değerlendirip, aranın ardından Ankaraspor ile deplasmanda oynayacağımız maçı da kazanıp, çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“YENİ ÇOTANAK YUVASI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Giresunspor’un bu sezon başarılı olacağına yürekten inandığını kaydeden Karaahmet; “Biz iyi bir takımız. Haftalar ilerledikçe bunu herkes daha net bir şekilde görecek. Bizim ihtiyacımız olan tek şey destek. Şayet bu şehirde Giresunspor’umuza gerekli destek verilirse özlemle beklenen başarılar göreceksiniz kaçınılmaz olacak. Kısa bir süre sonra yeni stadımızda açılacak. Öncelikle Çotanakların yeni yuvası olacak olan yeni stadımızın yapılmasında çok büyük emekleri bulunan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Giresunspor’umuzun en büyük destekçilerinden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’ye ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ve yeni stadımızın Giresunspor’umuzun yeni şampiyonluklarının ve başarılarının merkezi olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

“GİRESUNSPOR’UN KURTULUŞU KALICI GELİRLERDİR”

Bir yandan sportif başarı peşinde koşarken diğer taraftan geçmişten gelen borçları ödeyip kulübün geleceğini garanti altına almak için çok büyük çaba harcadıklarını ifade eden Karaahmet; “Nasıl bir Giresunspor devraldığımızı herkes biliyor. Sakın yanlış anlaşılmasın biz buraya sızlanmaya gelmedik, bu zorlukları bilerek geldik ancak kongrede sunulan tablo ile kongre sonrası ortaya çıkan mali tablo çok farklı. Kulübümüze her gün alacaklılardan tebligatlar geliyor. Bir yandan takımımızı başarılı kılmak için çalışırken diğer taraftan da alacaklıların ödemeleriyle uğraşıyoruz. Biliyorsunuz kulübümüzün kalıcı geliri yok. Kalıcı gelir konusunda Giresunspor’umuzun hakkı olan akaryakıt istasyonunu geri istiyoruz. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Akaryakıt istasyonu yeri için kamuoyundan da gerekli desteği bekliyoruz. Başka projelerimizde var. Zamanı geldiğinde bunları da kamuoyu ile paylaşacağız. Tek isteğimiz bu şehrin en büyük marka değeri Giresunspor’a sahip çıkılıp, destek olunması” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ