Bizim Piraziz -
$ DOLAR → Alış: 19,37 / Satış: 19,44
€ EURO → Alış: 21,20 / Satış: 21,28

BAŞKAN ERENER, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ERENER, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
  • 16.01.2019
  • 270 kez okundu

Görele Belediye Baş-kanı Tolga Erener, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ olması dolayısıyla ulusal, yöresel ve yerel gazetecilerle öğlen prog-ramında bir araya geldi.
Erener, ilçenin en iyi şekilde tanıtımına katkı yapan gazetecilerin tek tek gününü kutlayarak, teşekkür etti.
Erener, gazeteciliğin haber alma konusunda çok önemli görev üstlendiğini belirterek, “Gazetecilerin çarpıtılmadığı, doğru haber yapıldığı sürece çok önemli bir mesleği icra ediyorlar. Hepimizin sonuçta haber almaya ihtiyacı var” dedi.
Görele Belediyesi olarak çok güzel işlere imza atıp, çok doğru projeler üretip hayata geçirdiklerini ifade eden Erener, şunları kaydetti:
“Allah kimseyi doğruluktan, dürüstlükten ayırmasın. Özellikle bu yörenin gazetecilerine çok teşekkür ediyorum. Bu doğruluk, dürüstlük sadece gazeteciler için değil herkes için geçerlidir. Görele Belediyesi olarak çok güzel işlere imza atıp, çok doğru projeler üretip hayata geçirdik. Bunları yaparken sizlerin çok büyük desteklerini aldık ve tanıtımını sağladık. Elimizden geldiği sürece el birliğiyle Görele’de değişimi yaşatıyoruz. Görele’de bu değişimi yaşatırken, şeffaf bir belediyecilik ortaya koyup, vatandaşlarımızın fikirlerine önem verdik”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ